Tehniskās piedevas:


Tehniskās piedevas visiem desu veidiem un gaļas izstrādājumiem

M50899 Saftex SIL-31 JAUNUMS!

Stabilizētājs gaļas izstrādājumiem.
Ielikuma norma: 3-7 g/kg vai pēc vajadzības.

M2660 SülzLING

Kоmpleksais aromatizētais želējošais līdzeklis ar garšvielām zilcgaļas un aukstās gaļas ražošanai.
Ielikuma norma: 120–150 g/1 l ūdens 90°С.

M50145 Saftex MDM-R

Pārtikas piedevu maisījums mehāniski atdalītās gaļas aizvietotāja (MDM) ražošanai.
Ielikuma norma: No 1:8 līdz 1:13 (līdzeklis: ūdens). 1:8:3 vai 1:10:3 (līdzeklis : ūdens : MDM).

M50807 Frischin Super

Līdzeklis, produkta svaigumu saglabāšanai. Ar krāsas stabilizatoriem.
Ielikuma norma: 3-5 g/кg masas.

M50832 Frischin FR-07

Masījums produkta svaiguma saglabāšanai. pH – skābs. Ar krāsas stabilizatoriem. Pielieto pusfabrikātiem, desām un vārīti – kūpinātiem produktiem (kūpinājumiem).
Ielikuma norma: 2-3 g/кg masas – desām un pusfabrikātiem, 2 g/кg masas – vārīti – kūpinātiem produktiem (kūpinājumiem), pievieno pašās masēšanas beigās.

M59902 RubinalRED

Krāsviela gaļas izstrādājumiem. Šķīst ūdenī.
Ielikuma norma: 0,5–1 g/кg mаsas.

M7360 Kristallut

Piedeva ātrai nogatavināšanai un krāsas stabilizācijai auksti kūpinātām, vītinātām desām, smērdesām un auksti kūpinātiem produktiem. Pielieto konservu ražošanā kā garšas pastiprinātāju, pastētēs – rūgtuma novēršanai. Kūpinājumu ražošanā – virskārtas krāsas uzlabošanai un garšas uzlabošanai .
Ielikuma norma: Atkarībā no produkta.

M7440 Farbfest extra stark

Piedeva nogatavināšanai un krāsas stabilizācijai gaļas produktiem. Kā krāsas stabilizātors virskārtai ražojot vārītos subproduktus.
Ielikuma norma: 0,5–1 g/кg mаsas

M7595 AROSTAR Booster

Garšas pastiprinātājs bez „E numuriem” gaļas produktiem un izstrādājumiem.
Ielikuma norma: 0,5 – 1 g/кg masas.

M7651 ZarterLING Power

Kоmpleksais līdzeklis, paredzēts piešķirt sulīgumu rupji un smalki sasmalcinātiem pusfabrikātiem, saglabāt svaigumu, stabilizēt krāsu, paaugstināt iznākumu, piedot gatavam produktam maigāku konsistenci.

21460 Karamellzuckersirup

Karamelizētā cukura sīrups gaļas produktu virsmas krāsošanai. Šķīst ūdenī. Apstrādājot vārīti – kūpināto produktu virsmu tiek iegūts lielisks ārējais izskats. Pirms lietošanas ieteicams izšķīdināt ūdenī 1:3 (sīrups:ūdens), Lieto – izstrādājumu iemērc sagatavotā šķīdumā vai pievienot masierī pašās masēšanas beigās (kad atlikušas dažas minūtes) rēķinot 2g/кg masas. (Pieprasiet tehnologa konsultācijas)
Ielikuma norma: Pēc nepieciešamības.

Piedevas kuterēšanai

M50157 PERFEKTIN P Intensiv Balt

Kompleksais fosfātu līdzeklis kuterēšanai, paredzēts vārītām, pusžāvētām, vārīti – kūpinātām desām, aknu desām, cīsiņiem un sardelēm. Līdzeklim ir krāsas stabilizācijas komponenti.
Ielikuma norma: 3 g/кg masas.

M7720 Optiprall forte

Kompleksais emulgators, kuru izmanto kā papildus kuterēšanas līdzekli emulsiju produktiem no gaļas, kurā ir liels procents treknas izejvielas, kā arī pastētēm un aknu desām, kurus izgatavo ar auksto paņēmienu. Novērš tauku piegaršu, uzlabo griezuma vietu, konsistenci. Samazina buljona rašanos iespēju.
Ielikuma norma: 1–5 g/кg masas.